Un proiect de publicatie digitala asa cum nu ati mai intalnit: mai mult decat un newsletter dedicat sorobanului si aritmeticii mentale.

Luna noiembrie marcheaza lansarea unuia dintre cele mai noi si dragi proiecte la care am lucrat anul acesta: „Abacus Connect” – un serviciu de Newsletter ce trece dincolo de soroban si aritmetica mentala.

Constienti de rolul pe care il avem atat ca furnizori de educatie, cat si ca promotori ai sai, ne dorim sa facem tot ceea ce putem astfel incat sa venim in sprijinul copiilor pe masura ce parcurg drumul spre succes si excelenta.

De aceea stim cat de important este să fim aproape de partenerul esential al acestei misiuni: parintele.

Asadar nu ne dorim doar sa facem cunoscut sorobanul si aritmetica mentala unui public cat mai larg.

Prin „Abacus Connect” ne dorim, mai ales, sa putem (re)conecta familia si parintii cu un sistem de educatie cu adevarat eficient, responsabil si de succes.

Astfel, prin editiile noastre vom aborda teme si subiecte precum:

  • Soroban si aritmetica mentala: care sunt tehnicile, avantajele & beneficiile metodei, precum si numeroase ponturi utile de invatare.
  • Dezvoltarea copilului: care sunt activitatile, indemnurile si recomandarile psihopedagogice de care sa tineti cont.
  • Strategii de parenting constient: cum puteți sprijini dezvoltarea cognitiva, emoționala & comportamentala a copilului dvs.
  • Evenimente, ateliere și alte oportunitati pe care le organizam si sustinem, dedicate atat copiilor, cat si parintilor!

Va invitam si pe dvs. sa va alaturați proiectului nostru!

Abonarea este gratuită si durează doar 5 secunde, AICI.

In semn de apreciere, va vom transmite E-book-ul „Soroban & calea spre succes: ghid practic pentru parinti”, in care am inclus cateva dintre cele mai eficiente, simple & practice strategii prin care parintii iși pot inspira copilul sa atinga excelenta si sa straluceasca.

Multumim pentru sprijinul aratat si promitem sa onoram increderea dvs. cu tot ce suntem si știm mai bine sa facem!