LOGICLUB

Smart Education Center
AFLA BENEFICIILE

dezvoltam
creiere

pentru viitor


Schimbam destine

prin proiectele sociale pe care le dezvoltam pentru copiii defavorizati

   

CU CINE LUCRAM?LU

Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania

certificat ISHIDO-SHIKI – scoala numarul 1 de Soroban din Japonia si Fundatia de Soroban din Japonia.

ISHIDO-SHIKI a fost fondata in 1973 de Sensei Kenichi Ishido, care si in prezent detine functia de Presedinte al companiei. Ishido-shiki detine peste 300 de scoli partenere si proprii in Japonia, Malaezia, Filipine, China si de curand, in Europa (Germania, Polonia si Romania). Filosofia companiei Ishido-shiki este aceea de a transforma visele in realitate, de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligentei si competentelor pentru viata, care deriva din predarea aritmeticii mentale japoneze (Soroban – calcul pe abacul japonez si Anzan-calcul mental). De-a lungul a aproape 50 de ani de existenta, Ishido-shiki a perfectionat continuu metodele de predare, a dezvoltat mintea si a imbogatit sufletul a milioane de copii. In prezent peste 25.000 copii studiaza aritmetica mentala japoneza prin metoda Ishido-shiki.

ANI Experienta si perfectionare metoda

BENEFICII speciale PENTRU COPILUL TAU

SCOLI IN JAPONIA,asia si recent, in europa

mii de Copii studiaza prin metoda ishido-shiki

CUI NE ADRESAM?

Copiilor, in principal…dar si adultilor 🙂

Intre 7 si 14 ani este varsta optima pentru copii deoarece in aceasta perioada creierul se dezvolta in mod intens, are o capacitate maxima de absorbtie a informatiilor si de formare a conexiunilor neuronale. Minimul de 7 ani este recomandat, in cazul nostru, intrucat dupa aproximativ 6 – 9 luni de parcurgere a nivelurilor de baza, copiii trebuie sa invete si sa asimileze tabla inmultirii, respectiv a impartirii. 

Metoda nu se adreseaza neaparat copiilor cu inclinatii native spre matematica. Orice copil o poate invata, deoarece calculul pe abacul japonez face apel la imaginatie si creativitate. Asadar, desi rezultatele obtinute sunt numerice, metoda nu presupune calcule matematice (asa cum se practica in sistemul de invatamant traditional), ci intelegerea unor formule si proiectarea mentala a unor structuri si imagini.

** ORICE COPIL ESTE BINEVENIT LA CURSURILE NOASTRE SI ISI POATE DEZVOLTA ASTFEL POTENTIALUL **

Periodic initiem cursuri de aritmetica mentala japoneza pentru adulti, organizate in module de aproximativ 6 luni. Acestea se adreseaza in special persoanelor care doresc sa isi exerseze si antreneze creierul si de ce nu, sa socializeze intr-un mod placut, sa iasa din zona de confort si din rutina zilnica, sa invete lucruri noi.

Studiile au demonstrat efectul extraordinar de benefic pe care exercitiul mental si practica aritmeticii japoneze il au in procesul de PREVENIRE si TRATARE al bolilor mentale degenerative cum ar fi dementa si Alzheimer, care au efecte dramatice asupra a milioane de oameni la ora actuala.

In plus, motricitatea degetelor de la maini pe care exercitiul cu abacul japonez o implica la cote maxime, are efecte benefice pentru circulatia sangelui.

** VA ASTEPTAM LA UN VERITABIL ANTRENAMENT AL CREIERULUI ! **

 

PROIECTUL NOSTRU SOCIAL

Schimbam destine prin proiectele sociale pe care le dezvoltam pentru copiii defavorizati

In colaborare cu asociatii non profit din Sibiu cum sunt de exemplu: AUAN – Asociatia umanitara Alexandra Nanu – https://www.alexandrananu.ro/ si We Help Sibiu – https://wehelp.sibiu.ro/ sau cu scoli din mediul rural: Scoala gimnaziala “Aviator Ioan Sava” din Altana – https://www.facebook.com/scoalaaltina/,  facilitam accesul gratuit la cursurile noastre pentru copiii care nu au posibilitati financiare sa sustina un astfel de curs, dar au rezultate bune la invatatura si doresc sa invete aritmetica mentala japoneza.

Astfel, la fiecare 15 cursanti inscrisi, ajutam 1 copil din mediul defavorizat si il vom sustine, fara costuri, pe toata perioada de studiu.

** SCHIMBAM DESTINE IMPREUNA ! **

 

 ANDREEA MATEI

Mama, sotie, antreprenor, fan Soroban:)

Motto-ul meu: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” (Mahatma Gandhi)

Sunt in primul rand sotie si mama a unui baiat de 10 ani. In calitate de antreprenor si din dorinta de a ma dedica educatiei in stil japonez prin Soroban, am inceput in 2019 un nou proiect educational in Sibiu.

Am inceput sa invat Soroban acum mai bine de 2 ani, pentru si alaturi de fiul meu Mihai. Am descoperit alaturi de el beneficiile extraordinare ale acestei metode si prin acestea am reusit sa ii dezvolt potentialul si sa il ajut din punct de vedere intelectual intr-un mod special, care sa ii ofere un real suport pentru viitor.

Sunt certificata ca profesor de Soroban, detin certificari atat de la scoala japoneza Ishido-shiki  (numarul 1 in Japonia in domeniul sau de activitate), cat si de la Fundatia Japoneza de Soroban.

ECHIPA NOASTRA

Ne mandrim cu mentori minunati, entuziasti si foarte bine pregatiti

     IOANA, MARIA, SANDRA si CLAUDIA sunt mentorii nostri si cele alaturi de care copiii din Sibiu au avut ocazia, inca din Septembrie 2019, sa faca primii pasi in studiul SOROBAN, sa isi dezvolte mintea si sa isi deschida sufletul.

Au o bogata experienta psiho-pedagogica, sunt dedicate si pasionate de Soroban si, prin toate acestea isi aduc aportul la educatia din Romania si la dezvoltarea copiilor pentru viitor.

Sunt profesori certificati de Soroban, atat de catre ISHIDO-SHIKI, cat si de Fundatia de Soroban din Japonia, beneficiind de o pregatire intensa si foarte bine structurata

** MANDRI DE ECHIPA LOGICLUB ! **

v

Testimoniale

Alexandru ne marturiseste:
“Ma simt foarte confortabil si sunt entuziasmat in fiecare zi de curs online.
La soroban ma simt concentrat, antrenat si foarte bine.
Sunt bucuros ca ma revad online cu prietenii de la centru!”
**Ne bucuram sa vedem ca cei mici participa cu placere la cursurile noastre!**

Parintii ne transmit: “Sandra este un mentor foarte bun, este extrem de rabdatoare si de calma, apreciez foarte mult cat de frumos le vorbeste copiilor, cum ii respecta pe fiecare in parte, cat de atent le raspunde la fiecare intrebare. Se simte pasiunea si dragul de copii. Cred ca are o influenta foarte buna asupra Sabinei si ma bucur ca este mentorul ei.”

Parintii ne transmit: “Ioana lucreaza foarte bine si intelege nevoile si potentialul fiecarui copil si a construit o relatie de incredere cu copiii. Ioana stie sa mentina o ambianta linistita la curs, dar si antrenanta pentru copii, iar metoda de predare folosita de ea se potriveste foarte bine pentru fiul meu. Copiii asteapta cu nerabdare orele si primesc cu usurinta provocarile si temele propuse. Felicitari!”

“Rares este foarte incantat, merge cu placere la cursuri, se concentreaza mai mult si face mai usor calcule matematice.

Este bucuros sa vina la cursul de Soroban, iar increderea in fortele proprii a crescut.”

“Irina are mai multa rabdare, concentrare sporita, isi termina mai repede temele la matematica.

Cursurile sunt perfecte si o ajuta sa calculeze mai usor.”

“Luca este bucuros sa vina la cursul de Soroban, matematica a inceput sa ii placa mult mai mult. De asemenea, progresul lui a fost remarcat si de doamna invatatoare, care il lauda si il sustine constant. Sa o tineti tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!”