Centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza

 

CINE SUNTEM ?

Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania certificat ISHIDO-SHIKI – scoala numarul 1 de Soroban din Japonia si Fundatia de Soroban din Japonia

ISHIDO-SHIKI a fost fondata in 1973 de Sensei Kenichi Ishido, care si in prezent detine functia de Presedinte al companiei. Ishido-shiki detine peste 300 de scoli partenere si proprii in Japonia, Filipine, China, Mongolia si in Europa (Germania, Polonia si Romania). Filosofia companiei Ishido-shiki este aceea de a transforma visele in realitate, de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligentei si competentelor pentru viata, care deriva din predarea aritmeticii mentale japoneze (Soroban – calcul pe abacul japonez si Anzan-calcul mental). De-a lungul a peste 50 de ani de existenta, Ishido-shiki a perfectionat continuu metodele de predare, a dezvoltat mintea si a imbogatit sufletul a milioane de copii. In prezent peste 25.000 copii studiaza aritmetica mentala japoneza prin metoda Ishido-shiki.

ANDREEA MATEI – Mama, sotie, antreprenor, fan Soroban 🙂

Motto-ul meu: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” (Mahatma Gandhi)

Sunt in primul rand sotie si mama a unui baiat de 14 ani. In calitate de antreprenor si din dorinta de a ma dedica educatiei in stil japonez prin Soroban, am inceput in 2019 un nou proiect educational in Sibiu.

Am inceput sa invat Soroban acum mai bine de 5 ani, pentru si alaturi de fiul meu Mihai. Am descoperit alaturi de el beneficiile extraordinare ale acestei metode si prin acestea am reusit sa ii dezvolt potentialul si sa il ajut din punct de vedere intelectual intr-un mod special, care sa ii ofere un real suport pentru viitor.

Sunt certificata ca profesor de Soroban, detin certificari atat de la scoala japoneza Ishido-shiki  (numarul 1 in Japonia in domeniul sau de activitate), cat si de la Fundatia Japoneza de Soroban.

0
ANI EXPERIENTA SI PERFECTIONARE METODA
0
BENEFICII SPECIALE PENTRU COPILUL TAU
0 +
SCOLI IN JAPONIA, ASIA SI IN EUROPA
0 +
DE COPII STUDIAZA PRIN METODA ISHIDO-SHIKI

Echipa noastra

 

Cine suntem noi

Ne mandrim cu mentori dedicati, implicati si foarte bine pregatiti

IOANA, MARIA, SANDRA, CLAUDIA, MIHAELA, ADRIAN si MONICA sunt mentorii nostri alaturi de care copiii din Sibiu au avut ocazia, inca din Septembrie 2019, sa faca primii pasi in studiul SOROBAN, sa isi dezvolte mintea si sa isi deschida sufletul.

Au o bogata experienta psiho-pedagogica, sunt dedicati si pasionati de Soroban si, prin toate acestea isi aduc aportul la educatia din Romania si la dezvoltarea copiilor pentru viitor.

Sunt profesori certificati de Soroban, atat de catre ISHIDO-SHIKI, cat si de Fundatia de Soroban din Japonia, beneficiind de o pregatire intensa si foarte bine structurata

Schimbam destine prin proiectele sociale pe care le dezvoltam pentru copiii defavorizati

PROIECTUL NOSTRU SOCIAL

In colaborare cu asociatii non profit din Sibiu cum sunt de exemplu: AUAN – Asociatia umanitara Alexandra Nanu – https://www.alexandrananu.ro/ si We Help Sibiu – https://wehelp.sibiu.ro/ sau cu scoli din mediul rural: Scoala gimnaziala “Aviator Ioan Sava” din Altana – https://www.facebook.com/scoalaaltina/,  facilitam accesul la preturi modice la cursurile noastre pentru copiii care nu au posibilitati financiare sa sustina un astfel de curs, dar au rezultate bune la invatatura si doresc sa invete aritmetica mentala japoneza.

Astfel, la fiecare 20 cursanti inscrisi, ajutam 1 copil din mediul defavorizat si il vom sustine pe toata perioada de studiu.

** SCHIMBAM DESTINE IMPREUNA ! **

Ce spun copiii si parintii LogiClub

 

Testimoniale