Cursurile noastre
INSCRIERI

 

 STRUCTURA SI DURATA CURSURILOR

Cursurile noastre se adreseaza copiilor cu varste intre 5 si 14 ani si se structureaza pe 12 niveluri (KYU), un nivel avand durata intre 8 si 16 sedinte. Sedintele au o DURATA de 90 minute (cu pauza de miscare/relaxare/joaca educativa de aproximativ 20 minute) si o FRECVENTA de 2 sedinte/saptamana.

Nivelurile se succed descrescator, iar HOP, STEP si JUMP reprezinta modulul de baza (nivelurile 12, 11 si 10), in care copiii invata tehnica de motricitate si de calcul pentru adunari si scaderi pana la nivel de  sute.

Apoi urmeaza nivelurile 9, 8, 7 s.a.m.d. in care se invata inmultirea, impartirea, precum si adunari si scaderi din ce in ce mai complexe. Cele mai avansate niveluri contin operatii cu zecimale si numere negative.

Durata modulului de baza se situeaza intre 3-6 luni si depinde de varsta si  capacitatea intelectuala  a copiilor precum si de frecventa cu care exerseaza acasa. Studiul abacului japonez presupune rabdare si exercitiu pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Incepand cu nivelul 9 de studiu, copiii vor exersa Anzan (calcul mental). Vom utiliza programe PC de Flash Anzan pentru exercitii repetate de calcul mental si rezultate cat mai bune pentru toti copiii.

** SOROBAN – ANTRENAMENT PENTRU CREIER ** 

 

TESTARI PENTRU trecerea LA UN NIVEL DE STUDIU superior

Copiii vor avea oricand oportunitatea sa isi testeze cunostintele si sa treaca la un nivel superior de studiu de indata ce se considera pregatiti.

De asemenea, de cateva ori pe an vom avea testari specifice Ishido-shiki. Acestea se vor achita separat fata de cursuri si vor fi verificate si de partenerii japonezi. Vom acorda diplome si premii speciale pentru atestarea nivelului de studiu si recunoasterea meritelor copiilor.

** DEZVOLTAM INCREDEREA IN FORTE PROPRII PRIN REZULTATE DIN CE IN CE MAI BUNE**

Materiale utilizate SI ORAR CURSURI

Manualele, fisele de lucru si programele PC Flash Anzan pentru studiul aritmeticii mentale japoneze sunt sub licenta Ishido-shiki si beneficiaza de o perfectionare continua. La fiecare nivel de studiu vom avea manuale si fise specifice acelui nivel.

Vom utiliza Sorobane (abace japoneze), iar in timpul pauzelor vom avea la dispozitie jocuri de memorie, educative si tot felul de alte jocuri distractive pentru copii, puse la dispozitie de partenerii nostri de la MINDSPOT: https://www.facebook.com/mindspotro/.

De asemenea, ne vom conecta cu tehnologia utilizand tablete cu aplicatii de Soroban 🙂

ORAR CURSURI:

LUNI – VINERI: interval orar 09.30 -19.00.

PRETURI CURSURI SI MATERIALE DE CURS

     – COPII cu varste intre 5 si 14 ani –

01.

Pretul standard pentru o luna de curs este de 390 lei. Acest cost se plateste in saptamana inscrierii si apoi in fiecare luna, pana cel tarziu in data de 15 a lunii respective.

**Pentru fratii/surorile celor inscrisi se aplica un discount de 20% fata de pretul standard (310lei/luna de curs). Reducerea NU se aplica in cazul materialelor de curs si al testarilor.

02.

Taxa inscriere: 100lei – include pachet initial de materiale: un abac japonez (Soroban) si un set de manuale & fise de lucru pentru nivelurile de baza: HOP, STEP si JUMP. Acest cost se achita pana la maxim a doua sedinta de curs.

03.

Cost suplimentar materiale: incepand cu nivelul 9 de studiu, la fiecare nou nivel, se achita 50lei, pentru un set de manuale si fise de curs. Acest cost se achita pana la maxim a doua sedinta de la fiecare nou nivel de studiu.

Cost suplimentar testari: Testele specifice Ishido shiki (incepand cu nivelul 9), unele urmate de certificari, vor fi contra cost; in functie de nivelul de studiu, pretul acestora variaza intre 60 si 150 lei. Acest cost se achita la momentul testarii, separat de curs.

 

INFORMATII IMPORTANTE

 

Pentru inceput, grupele noastre vor fi de minim 8 si maxim 10 cursanti. Ulterior, in functie de disponibilitate si in ordinea cererilor de inscriere primite, este posibil sa suplimentam numarul cursantilor.

Pentru INSCRIERI, va rugam sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE din pagina Inscrieri: 

https://logiclub.ro/inscrieri/

Pentru informatii suplimentare sunati-ne la:

0744 390 540

 

sau trimiteti-ne un email:

office@logiclub.ro

PRETURI CURSURI SI MATERIALE DE CURS

                                 – ADULTI de orice varsta –

01.

Pretul standard pentru o luna de curs este de 280 lei. Acest cost se plateste pana cel tarziu in data de 15 a fiecarei luni.

**Pentru adultii care au copii inscrisi la cursurile noastre se aplica un discount  fata de pretul standard si pretul pentru o luna de curs este 200lei. Reducerea NU se aplica in cazul materialelor de curs.

02.

Taxa inscriere curs: 120lei – include un abac japonez (Soroban) si un set de fise de lucru pentru nivelurile de baza: HOP, STEP si JUMP si apoi pentru nivelurile 9, 8, 7 si 6. Acest cost se achita pana la maxim a doua sedinta de curs.

 

INFORMATII IMPORTANTE

 

Cursul intensiv de Soroban pentru adulti se va desfasura in perioada 01 Martie – 30 Iunie 2020.

Sedintele de curs vor avea o durata de 1,5h si se vor desfasura in fiecare zi de JOI, interval 17.30 -19.00 si 19.00 -20.30 (2 grupe).

Pentru INSCRIERI, va rugam sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE din pagina Inscrieri: 

https://logiclub.ro/inscrieri/

NOU!! Cursuri de Soroban pentru companii

PROGRAM EXCLUSIV de ATELIERE CORPORATE destinat companiilor

 

Transformă viața angajaților tăi

și contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

 

Detalii la numărul de telefon 📲0742 575 526.

 

Un proiect susținut de Logiclub – Smart Education Center și Sibiu Events. (https://www.facebook.com/SibiuEvenimenteDezvoltarePersonala/).

Va asteptam!

Adresa:

Aleea Filozofilor, nr. 34, SIBIU

Telefon:

0744 390 540

Email: 

office@logiclub.ro

Orar cursuri:

Luni – Vineri, 09.30 – 19.00