Cursurile noastre
INSCRIERI

 

 STRUCTURA SI DURATA CURSURILOR

Cursurile noastre se adreseaza copiilor cu varste de minim 7 ani si se structureaza pe 12 niveluri (KYU), un nivel avand durata intre 16 si maxim 25 sedinte. Sedintele se desfasoara atat pe platforme online de videoconferinta, cat si in format clasic, la centrul nostru, si au o DURATA de 40 minute si o FRECVENTA de 2 sedinte/saptamana.

Nivelurile se succed descrescator, iar HOP, STEP si JUMP reprezinta modulul de baza (nivelurile 12, 11 si 10), in care copiii invata tehnica de motricitate si de calcul pentru adunari si scaderi pana la nivel de  sute.

Apoi urmeaza nivelurile 9, 8, 7 s.a.m.d. in care se invata inmultirea, impartirea, precum si adunari si scaderi din ce in ce mai complexe. Cele mai avansate niveluri contin operatii cu zecimale si numere negative.

Durata modulului de baza se situeaza intre 6 – 9 luni si depinde de varsta si capacitatea copiilor precum si de frecventa cu care exerseaza acasa. Studiul abacului japonez presupune rabdare si exercitiu pentru a atinge cele mai bune rezultate.

Incepand cu nivelul 9 de studiu, copiii vor exersa din ce in ce mai mult tehnici de Anzan (calcul mental). Vom utiliza programe speciale de Flash Anzan pentru exercitii repetate de calcul mental si rezultate cat mai bune pentru toti copiii.

** SOROBAN – ANTRENAMENT PENTRU CREIER ** 

 

TESTARI PENTRU trecerea LA UN NIVEL DE STUDIU superior

INCEPAND CU NIVELUL 9 DE STUDIU, copiii vor avea oportunitatea sa isi testeze cunostintele si sa treaca la un nivel superior de studiu de indata ce se considera pregatiti.

Vom sustine testari in format Ishido-shiki, astfel incat structura, durata si modelul de promovare sa fie identice cu cele ale partenerului nostru japonez si cu standardele impuse de Fundatia de Soroban din Japonia.

 Vom acorda certificate pentru atestarea nivelului de studiu si recunoasterea meritelor copiilor. Acestea se vor emite personalizat, direct de Fundatia de Soroban din Japonia si Ishido-shiki.

** DEZVOLTAM INCREDEREA IN FORTE PROPRII PRIN REZULTATE DIN CE IN CE MAI BUNE !**

Materiale utilizate SI ORAR CURSURI

 Manualele, fisele de lucru si programele  de Flash Anzan pentru studiul aritmeticii mentale japoneze sunt sub licenta Ishido-shiki si beneficiaza de o perfectionare continua.

La fiecare nivel de studiu utilizam manuale si fise specifice acelui nivel.

Cursantii vor utiliza Sorobane (abace japoneze), iar pentru accesarea cursurilor ONLINE este necesar un laptop/desktop PC/tableta – conectate la internet si care sa permita inclinarea camerei in timpul orelor de curs, astfel incat sa putem monitoriza si corecta tehnica de lucru pe Soroban.

De asemenea, pentru o predare cat mai eficienta, vom utiliza multiple device-uri, aplicatii video si audio, Sorobane virtuale si altele. Toate vin in sprijinul cursantilor nostri, pentru a facilita intelegerea metodei si a tehnicilor de lucru in parametri optimi.

ORAR CURSURI:

LUNI – JOI:

15.00 – 19.00

PRETURI CURSURI FORMAT HIBRID/ONLINE si ALTE TAXE ADITIONALE

     – COPII cu varsta de MINIM 7 ani –

01.

Pretul standard pentru o luna de curs este de 340 lei/cursantAcest cost se achita lunar, pana cel tarziu in data de 15 a lunii respective.

**Pentru fratii/surorile celor inscrisi se aplica un discount fata de pretul standard si costul este de  220lei/luna/cursant. Reduceri de pret NU se aplica si in cazul taxelor de inscriere sau testare.

02.

Taxa inscriere modul de baza: 150lei/cursant – include pachet initial de materiale: un abac japonez (Soroban) si un set de manuale & fise de lucru pentru nivelurile de baza: HOP, STEP si JUMP. Acest cost se achita pana la maxim a doua sedinta de curs.

** Pentru cursantii din Romania (in afara de Sibiu) se adauga la acest cost si taxele de transport.

03.

Taxe aditionale nivel superior: incepand cu nivelul 9 de studiu, la fiecare nou nivel, se achita 50lei/cursantpentru un set de manuale si fise de curs. Acest cost se achita pana la maxim a doua sedinta de la fiecare nou nivel de studiu.

Taxe aditionale testari: Testele specifice Ishido shiki (incepand cu nivelul 9), urmate de certificari, vor fi contra cost; in functie de nivelul de studiu, pretul acestora variaza intre 50 si 160 lei. Acest cost se achita la momentul testarii, separat de curs.

 

 

INFORMATII IMPORTANTE PENTRU DUMNEAVOASTRA:

Vom desfasura cursurile noastre in format HIBRID ( cursanti din Sibiu)

si anume:

– majoritatea cursurilor online – din dorinta de a pastra sanatatea cursantilor si a angajatilor nostri, de a minimiza orice risc de imbolnavire;

cateva sedinte pe luna in modul clasic – constienti fiind de faptul ca interactiunea cu mentorul, monitorizarea constanta a tehnicilor de lucru pe Soroban si socializarea intre cursanti sunt de asemenea esentiale.

Vom respecta normele legale si de igiena in vigoare si vom lua toate masurile ce se impun astfel incat sa oferim un mediu sigur si placut pentru toti cursantii nostri,

** Pentru cursantii din Romania (in afara de Sibiu) cursurile vor fi in format EXCLUSIV ONLINE.

Pentru INSCRIERI, va rugam sa completati FORMULARUL DE INSCRIERE din pagina Inscrieri: https://logiclub.ro/inscrieri/

 

 

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne sunati la:

0744 390 540

 

sau sa ne trimiteti un email la:

office@logiclub.ro