Saptamana trecuta s-a incheiat un nou modul de Soroban pentru adulti. Au fost 5 luni frumoase, cu oameni perseverenti si implicati.

Avand cursanti din toata tara am lucrat doar pe modelul online, insa lucrurile au decurs foarte bine si nu s-a simtit lipsa cursurilor fizice. 

In prima jumatate a modulului s-au studiat nivelurile de baza, unde s-au invatat si s-au exersat regulile fara de care nu s-ar putea ajunge la adunari si scaderi mai complexe si nici la inmultiri sau impartiri. Ultimul nivel studiat la modulul de incepatori a fost nivelul 7, in care s-au exersat adunari si scaderi de ordinul zecilor, inmultiri de genul zeci x zeci si impartiri de mii la unitati. 

Monica, mentorul grupelor de adulti este si ea un fost cursant de-al nostru care si-a dorit sa aprofundeze tehnica astfel incat sa poata preda si ea altori adulti care doresc sa iasa din zona de confort si sa experimenteze ceva diferit.

Iata si cateva feedbackuri de la cursanti:

Un curs interesant și util iar mentorul cursului a reușit să explice totul destul de ușor și s-a asigurat ca toți cursanții să înțeleagă explicațiile ( regulile).” (E.B)

Monica ne-a ghidat intr-un mod minunat, cu vocea ei blanda si o rabdare foarte mare. Am simtit ca felul ei de a ne expune regulile mi s-a potrivit foarte bine. Particip cu mare entuziasm la fiecare curs, imi plac toate provocările ridicate de Soroban.
Stiinta Sorobanului mi se pare extrem de interesantă, ma bucur enorm ca am luat decizia de a urma acest curs. Doresc sa continui si cu modulul adulti avansat, insa nu am posibilitatea din aceasta toamna. Daca mai organizați si alte grupe anul viitor as fi bucuroasa sa reiau atunci cursul de avansați.” (D.S.)

Curs  de nota 10.” (D.H.)

Am învățat lucruri noi. Nu ma așteptăm sa fie atât de interesant, chiar provocator. ”  (M.O.)