Ne antrenam pentru rezultate exceptionale la matematica si invatam cum sa ne gestionam emotiile legate de examen! 

Acest curs se adreseaza elevilor de gimnaziu din judetul SIBIU, mai exact celor din clasele a VI-a, a VII-a si a VIII-a.

Inscrierile se pot face pe tot parcursul anului scolar, in limita locurilor disponibile din grupele deja formate, putem include cursanti noi in orice moment.

Lucram cu profesori calificati si foarte bine pregatiti, cu experienta pedagogica la clasele de gimnaziu, in sistemul traditional de educatie.

Consideram ca dincolo de investitia in competentele matematice necesare abordarii subiectelor, apare nevoia de a sprijini copiii in gestionarea emotiilor in context de testare/examen.

Astfel ca, alaturi de psihoterapeutul Codruta Rabagel, am dezvoltat structura psiho-emotionala cuprinsa in cursul „Pregatire speciala pentru Evaluarea Nationala”. 

Scopul sesiunilor este acela de a oferi cursantilor suport in invatarea si aplicarea unui set de tehnici terapeutice in vederea identificarii, gestionarii si eliberarii de stres și de emotiile generate de presiunea testarilor si a evaluarii nationale

Totdeauna, e nevoie să facem echipa cu parintii, așadar si ei vor lua parte la sesiuni dedicate pentru a reusi sa ofere sprijin emotional copiilor in raport cu pregatirea pentru examen

Pentru un succes garantat, e nevoie sa antrenam atat mintea, cat si relatia cu emotiile! Asadar, investim resurse in ambele structuri pentru a hrani stima de sine, respectul de sine si auto-reglarea emoționala ca abilitati de viața de care copilul are nevoie zi de zi.