Decembrie a fost o luna de bucurie, creativitate si conexiuni speciale la centrul nostru! Prin campania „Eu & sorobanul: o poveste vizuala” ne-am dorit sa le oferim copiilor o modalitate pentru a-si exprima gandurile si sentimentele fata de soroban, iar rezultatele au fost cu adevarat remarcabile.

Bucuria creativa a copiilor

Copiii inscrisi la centrul nostru au fost invitati sa creeze colaje care sa reflecte ceea ce sorobanul inseamna pentru ei. Am fost impresionati de creativitatea si originalitatea colajelor, unde cifrele si abacul au devenit pasi in lumea lor vibranta si plina de imaginatie.

Succesul campaniei

Campania „Eu & sorobanul” a fost un succes din toate punctele de vedere. Nu doar ca am avut parte de colaje impresionante, dar ne-am bucurat de energia pozitiva si de entuziasmul copiilor cu fiecare noua poveste vizuala.

Aceasta initiativa a reusit sa surprinda legatura speciala dintre cursantii nostri si soroban, evidentiind locul pe care il ocupa aceasta activitate in vietile lor.

Motivatia din spatele initiativei

Initiativa noastra a pornit de a dorinta de a incuraja gandirea creativa si de a atrage atentia asupra impactului pozitiv pe care sorobanul il are in dezvoltarea copiilor nostri.

Intr-o lume in care matematica poate parea uneori intimidanta, am vrut sa aratam ca sorobanul nu este doar despre cifre si calcule, ci si despre explorarea imaginatiei si bucuria invatarii.

Incantarea si realizarile obtinute in cadrul acestei campanii ne-au demonstrat inca o data faptul ca sorobanul este mai mult decat o metoda de invatare, ci este si un partener de incredere in cresterea si dezvoltarea copiilor nostri. Ne bucuram ca am putut sa le oferim acestor minunati mici exploratori o cale de a-si spune povestea si de a forma legaturii speciale pe care o au cu universul aritmeticii mentale!