Elevii de gimnaziu se antreneaza cu bucurie alaturi de Maria, mentorul cursului “Fii Prieten cu Matematica”

Lucram cu copii de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a si utilizam atat platforme de predare si exersare moderne, cat și tableta grafica pentru explicații concrete. Imprietenim copiii cu matematica prin tehnici de lucru adaptate nevoilor cursantilor si aprofundam notiunile invatate la scoala. Mai mult decat atat, invatam toate notiunile matematice in limba engleza . 

Descoperim in fotografii exemple de antrenament matematic de la clasa a V-a unde se invata in aceste zile adunarile si scaderile cu numere de mari, iar la clasa a VII-a s-au aprofundat notiunile de operatii cu radicali.

Copiilor li se predau notiunile matematice necesare cu ajutorul platformei care conține materiale video interactive menite sa ii ajute sa inteleaga foarte bine materia, apoi se lucreaza mult practic, iar temele primite se realizeaza de catre cursanți, tot in platforma.

Pe baza temelor lucrate, mentorul nostru analizeaza rapoarte detaliate si personalizate pentru fiecare cursant, observand astfel care noțiuni matematice sunt bine integrate si intelese și care mai au nevoie de suport si explicatii suplimentare.

In acest mod, mentorul construieste un antrenament personalizat, pana cand toti cursantii inteleg si aprofundeaza corect noțiunile matematice.

Așadar, lucram prin metode interactive și atractive de predare si un mod inteligent și eficient de monitorizare și de intervenție aplicata in funcție de nevoile fiecarui cursant. 

Inscrieri la cursurile Fii Prieten cu Matematica se pot face aici: https://logiclub.ro/inscrieri/ pe tot parcursul anului scolar, in limita locurilor disponibile in grupele deja create.