Il asteptam cu nerabdare pe Mos Craciun, il primim cu bratele deschise si pregatim pentru el dulciuri delicioase cu inspirație de la abacul japonez si mascota noastra Shirokkuma. Fie ca esti sau nu cursantul nostru te poti alatura acestei provocari*

Ce iti propunem? 
Sa pregatesti un dulce la tine in bucatarie!
Vei intra in concurs daca:
 1. Esti cursant Logiclub la cursurile de Soroban
 2. Faci turta dulce, fursecuri ori alte dulciuri specifice de Craciun, inspirandu-te de la abacul japonez și mascota Shirokkuma.
 3. Parcurgi reteta la tine în bucatarie și ne arați cum ai pregatit dulciurile.
 4. Ne trimiți 3 fotografii cu ajutorul parinților tai ca sa ne convingi ca ati lucrat impreuna la prepararea deliciilor.
– o poza in care sa vedem cum ti-ai pregatit pe masa ingredientele
– o poza din timpul de preparare
– o poza cu produsul final

**trimite fotografiile exclusiv la adresa de email: logiclubsmart@gmail.com – denumeste pozele cu numele si prenumele tau + 1, 2, 3
TERMEN LIMITĂ: 15.12.2021 
Perioada desfașurare concurs: 01.12 – 15.12.2021
*doar cursantii Logiclub intra in concurs
 
 
 
Toti cursanții participanti care respecta cerintele concursului vor primi premii pentru participare; dintre ei vom selecta și premia în mod special 3 castigatori; premiile vor fi oferite în perioada 20-22.12 și vor consta în dulciuri, rechizite Ishido shiki, jocuri educative, produse de sezon, etc.
La această activitate de iarna pot participa si copii din afara Logiclub, insa nu vor intra in concurs, dar se vor bucura de aceasta provocare, de timpul petrecut impreuna cu parintii in bucatarie. Asteptam fotografiile tale chiar dacă nu esti cursantul nostru, ne bucram tare mult sa te cunoastem.