Invitam cu mare bucurie cursantii Logiclub, in numar cat mai mare, sa participe la Competitia de Soroban si Anzan care va avea loc in ziua de Sambata, 27 Mai 2023, pe niveluri de studiu, incepand cu ora 10AM si pana la maxim ora 6PM.

Evenimentul este sub auspiciile Ambasadei Japoniei in Romania si este prezentat de Logiclub si Soroban Foundation of Japan.

Va anuntam cu mare entuziasm ca vom avea oaspeti de seama la aceasta competitie: CEO Ishido Ltd – Sensei Kiyomi Numata, alaturi de alte persoane din cadrul echipei de management Ishido Ltd, vor fi printre invitatii nostri si vor avea ocazia sa vada cum lucreaza cursantii Logiclub si cum au evoluat in acesti ani de cand dezvoltam, cu mandrie, acest parteneriat. De asemenea, dorim sa promovam acest eveniment special si sa invitam presa locala pentru cateva fotografii/interviuri.

Copiii vor avea ocazia deosebita de a cunoaste partenerii nostri japonezi si de a beneficia de cateva premii speciale pe care acestia le vor aduce special pentru acest eveniment.