Articole & Noutati
l

NOU IN SIBIU: Am lansat cursurile de Soroban pentru companii!

—    Cu ajutorul aritmeticii japoneze prin metoda Soroban, maximizăm potențialul mental;

— Dezvoltăm competențe esențiale pentru viață, pentru orice tip de carieră:

👉capacitatea de a face mai multe lucruri simultan;
👉disciplina și autocontrolul;
👉capacitatea de gestionare corectă a timpului.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată la numărul de telefon : 0742 575 526.

Un proiect susținut de  Logiclub – Smart Education Center și Sibiu Events.

l

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

Va invitam sa aflati informatii despre povestea Logiclub – Smart Education Center si parcursul spre acest proiect educational inedit in Sibiu, despre metoda Soroban si beneficiile sale atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Toate acestea si multe alte lucruri interesante puteti descoperi din interviul realizat de o femeie minunata, un excelent profesionist, o prietena de suflet, Mihaela Stroe (foto alaturat).
Mulțumesc draga Mihaela pentru onoarea de a fi invitata ta, pentru aprecieri și pentru încrederea pe care o ai mereu in mine și în ceea ce fac!

l

Aducem Educația Japoneză în Sibiu prin aritmetica mentală

Suntem onorati si mandri sa fim partenerii certificati ai celei mai mari si mai prestigioase scoli de Soroban din Japonia, Ishido-shiki.
Multumim domnului Sensei Ishido si echipei sale minunate pentru suportul acordat si pentru participarea la evenimentul special din 25.09.2019, realizat cu sprijinul Incubator107 Sibiu si al EduHub al ULBS. 

l

Pasiune pentru Soroban, pentru un alt fel de educatie

In data de 3 Septembrie 2019 am descoperit impreuna cu invitatul nostru special, profesorul japonez Yamakata (foto dreapta) – informatii valoroase despre o noua alternativa pentru educatia copiilor nostri – aritmetica mentala japoneza!

Cultivam impreuna pasiunea copiilor pentru aritmetica japoneza in vederea unei dezvoltari armonioase!

l

Am finalizat amenajarile la centrul nostru

Ne bucuram sa va anuntam ca suntem pe deplin pregatiti pentru a oferi cursantilor nostri maximizarea potentialului lor mental intr-un mediu curat, primitor si adaptat varstei lor.

Va asteptam la cursurile noastre!

Importanta aritmeticii si matematicii

Aritmetica este ABC-ul matematicii. Este ceea ce copiii învață mai întâi, înainte de ecuații și probleme complexe. Adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea sunt elementele de bază ale matematicii. Copiii o învață în anii de formare. Numărarea corecta este baza acesteia. (…)

t

De ce este important calculul mental?

Odata cu apariția calculatoarelor este foarte ușor să faci calcule de orice fel. Si atunci, de ce este ar fi inca important sa mai calculam mental?
Există atât de multe motive pentru care este în continuare necesar ca noi, adulții, în special tinerii, să facem matematică mental.(…)

l

Istoria abacului japonez (Soroban)

Abacul își are originea în Mesopotamia, cu câteva mii de ani în urmă. Utilizarea inițială a unui sistem de calcul asociat cu abacul se presupune că a fost sub forma unei plăci acoperite cu praf sau nisip fin. Nisipul a fost împărțit în linii, fiecare reprezentând o poziție numerică diferită.  Cu timpul  (…)

Va asteptam!

Adresa:

Aleea Filozofilor, nr. 34, SIBIU

Telefon:

0744 390 540

Email: 

office@logiclub.ro

Orar cursuri:

Luni – Vineri, 09.30 – 19.00